Пет12152017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home управление Община Елхово Обучения по първа помощ


Обучения по първа помощ

Оценете тази статия
(2 гласа)
  • Прочетете 1098 пъти

 за служители от
Държавно горско стопанство – Елхово


       На 09 ноември 2016г., съгласно постигната договореност между БЧК-Ямбол и ръководството на Държавно горско стопанство – Елхово, се проведоха две специализирани обучения по първа долекарска помощ за служители от структурата.
       Обученията се проведоха в подходяща зала на територията ДГС-Елхово от Добриела Праматарова – специалист „Първа помощ” в БЧК-Ямбол.            
       Основната цел бе,  придобиването на конкретни знания и практически умения за прилагането на подходящи животоспасяващи и животоподдържащи действия на пострадал на мястото на инцидентa или в близост до него до идването на екип от Спешна медицинска помощ. Поставен бе акцент върху рисковете от ухапване от бозайници, влечуги и насекоми  и мерките за оказване на първа помощ.
       За реализацията на основната цел бяха използвани следните методи: лекционно поднасяне на учебното съдържание, дискусия, демонстрации и практически упражнения.        
       По време на обученията участниците имаха възможност да задават въпроси и да се обсъдят конкретни случаи от практиката, свързани със спецификата на дейността им като служители на горското стопанство.
       Общият брой на обхванатите е 25.         
    


 


                                                                                                 Добриела Праматарова

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2