Нед11192017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home управление Община Елхово ПРИЯТЕЛИ С ВОДАТА


ПРИЯТЕЛИ С ВОДАТА

Оценете тази статия
(2 гласа)
  • Прочетете 1422 пъти

По инициатива на БЧК-Ямбол в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в град Елхово се проведе работна среща с учители от начален етап на обучение.
      Основната цел на срещата бе учителите да бъдат запознати с програмата за превенция на водния травматизъм „Приятели с водата”, която е насочена към учениците от 2-3 клас и опита на БЧК-Ямбол във връзка с нейното осъществяване през годините. Представени бяха учебните помагала, които се използват по време на обученията от учителите и учениците, разпределението на отделните теми и подходящо време за цялостното осъществяване на  програмата.
       Добриела Праматарова – специалист „Водноспасителна дейност” в БЧК-Ямбол запозна участниците с добрия опит на организацията от съвместната си работа с училищата през последните три години при реализирането на програмата „Приятели с водата”, като учителите имаха възможност да обсъдят и дискутират съществуващите възможности за качествено и ефективно реализиране на обученията до края на тази учебна година.  
       Работната среща предхожда предстояща такава в по-широк формат, която ще бъде посветена на програмите за превенция на водния травматизъм сред деца от различни възрасти, които БЧК реализира и възможносттта за успешно интегриране на темите за водна безопасност в учебните програми на всяко училище още през следващата учебна година. Срещата се организира със съдействието на РИО-Ямбол
   

                                                    Добриела Праматарова                                                        

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2