Съб12162017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home управление Община Болярово Празничният поздрав на един родолюбец


Празничният поздрав на един родолюбец Избрана

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 1258 пъти


Лора Величкова
          С празничен коледен и новогодишен поздрав изненада тази година родолюбецът Димитър Терзиев Американеца жителите и гостите на община Болярово. Той е поръчал да се направи коледна украса на красивия, създаден от него кът за отдих „Белянката” край село Иглика. Освен самата местност, със светлини и украса е и целият храм, също съграден от него – на червен светещ кръст са написани пожеланията за весела Коледа и щастлива Нова година, а от храма денонощно звучат коледни песни за настроение на посетителите и всички земляци, които бай Димитър тачи. С тази невероятна изненада той за пореден път показва носталгията си и почитта към родното.
       На общинския коледен празник, кметът на община Болярово разказа за тази чудесна инициатива, от която е останал възхитен при своето посещение. Той сподели, че това посещение му е донесло много празнично настроение и посъветва жителите на общината да го посетят, ако имат тази възможност, защото наистина си заслужава да се види.
       Искрено се надявам, че повече от жителите и гостите на общината и на село Иглика ще имат възможността да се насладят на празничните красиви послания, а на Димитър Терзиев общинското ръководство и приятелите на общината и от родното му село Иглика пожелават светли празници, да е още дълги години здрав и все така горещ родолюбец.

Последно променена наСъбота, 07 Януари 2017 09:29
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2