Нед11192017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home управление Община Болярово Коледните дейности и празници на ОУ „Стефан Караджа”


Коледните дейности и празници на ОУ „Стефан Караджа”

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 805 пъти       През месец декември в ОУ „Стефан Караджа” продължи работата по проект „Заедно да учим и творим”. Дейностите на клубовете и ателиетата бяха свързани с предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Учениците от клубовете „Сръчни ръчички” ,„Детска творилница” и „Приложни изкуства” изработиха много хубави празнични картички, новогодишна украса и сурвачки. С част от тях участвахме в коледен конкурс, изложба и благотворителен базар организиран от Общински детски комплекс - гр. Ямбол.
       На 22 декември в училището се проведе празник по случай Коледа. Дейно участие взеха ученици от арт ателие „Кой съм аз” и две коледарски групи, участващи в клуб „Родолюбие” и клуб „Пъстро колело”. Изпяха се много коледни песни, представени бяха сценки и рецитал посветен на Бъдни вечер. Настроението се повдигна с пристигането на Дядо Коледа и новогодишната томбола.
       На тържеството присъстваха голяма част от родителите, които бяха възхитени от талантливите им изпълнения. Всяко от децата получи торбичка с лакомства.
       Празникът продължи и на следващия ден в читалище „Възраждане”  в град Болярово. Там взеха участие учениците от клуб „Родолюбие” и „Пъстро колело” с представяне на  коледарски групи и коледни песни.
       Учениците вече с нетърпение очакват следващата изява по проекта, която е непосредствено след ваканцията. На 13 януари предстои отбелязване на ромската нова година.
Последно променена наПетък, 30 Декември 2016 12:30
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2