С И Г Н А Л Featured

Четвъртък, 01 Март 2018 09:52

Относно: Подписани документи от кмета на община Ямбол инж.Георги Иванов Славов (Областен лидер на Политическа Партия ГЕРБ-Ямбол), в качеството му на кмет на община Ямбол, и окончателна и влязла в сила осъдителна присъда срещу община Ямбол по търговско дело 57/2012 на Ямболски окръжен съд за около 660 000 лв (БЕЗ ЛИХВИТЕ).

До Президента
на Република България
г- Румен Радев

До Министър–председателя
на Република България
г-н Бойко Борисов

До Главния прокурор на
Република България
г-н Сотир Цацаров

До ръководителя на
специализираната прокуратура
г-н Иван Гешев

До националните медии
До Ямболските медии
С И Г Н А Л
за проверка
от Инициативен комитет „Да спасим град Ямбол от Кмета“
гр.Ямбол ул.“Н.Петрини“ 37
Относно: Подписани документи от кмета на община Ямбол инж.Георги Иванов Славов (Областен лидер на Политическа Партия ГЕРБ-Ямбол), в качеството му на кмет на община Ямбол, и окончателна и влязла в сила осъдителна присъда срещу община Ямбол по търговско дело 57/2012 на Ямболски окръжен съд за около 660 000 лв (БЕЗ ЛИХВИТЕ).
Уважаеми г-н Радев,
Уважаеми г-н Борисов,
Уважаеми г-н Цацаров,
Уважаеми г-н Гешев,
Уважаеми дами и господа от медиите,
Предмет на настоящия сигнал за проверка е окончателната и влязла в сила осъдителна присъда срещу община Ямбол по търговско дело 57/2012 на Ямболски окръжен съд, потвърдена от Апелативен съд Бургас и Върховен Касационен съд на Република България, което стана известно на обществеността, не защото управлението на община Ямбол е „ОТКРИТО“ - напротив – ВЪПРЕКИ ТОВА!!! Защото все още има журналисти, които си вършат работата както трябва!!!
Повод за настоящия сигнал са ДВЕ ПИСМА С РАЗЛИКА САМО ОТ ЧЕТИРИ ДНИ С АБСОЛЮТНО ПРОТИВОПОЛОЖНО СЪДЪРЖАНИЕ. И ДВЕТЕ ПИСМА СЕ ОТНАСЯТ ЗА ОБЕКТ ”Строително-монтажни работи за обекти-Градски парк, лесопарк „Боровец” и реконструкция улици в централна градска част на град Ямбол” ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ (ОПРР).
ОБЕКТ, КОЙТО ЛИЧНО ВИЕ г-н БОРИСОВ, В КАЧЕСТВОТО СИ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ОТКРИХТЕ НА 16.07.2012г. МЕЖДУ ДАТИТЕ НА ДВЕТЕ ПИСМА!
ПЪРВОТО ПИСМО Е С ИЗХ.№ 55 / 0077 – 13.07.2012г. НА ОБЩИНА ЯМБОЛ (ВХ.№80/14.07.2012г. НА ИЗПЪЛНИТЕЛЯ(СТРОИТЕЛЯ)) И КАСАЕ РАЗМЕРА НА НЕУСТОЙКАТА ПО ДОГОВОРА ЗА СТРОИТЕЛСВО НА ВЪПРОСНИЯ ОБЕКТ – НЕУСТОЙКА В РАЗМЕР НА ПОЧТИ 450 000 лв, РАВНЯВАЩА СЕ НА ОКОЛО 20% ОТ СТОЙНОСТТА НА ДОГОВОРА.
И ВТОРО ПИСМО С ИЗХ.№ 55 / 0079 – 17.07.2012г. НА ОБЩИНА ЯМБОЛ, ИЛИ САМО ЕДИН ДЕН СЛЕД ОТКРИВАНЕТО НА ОБЕКТА И ЧЕРИРИ ДНИ СЛЕД ПЪРВОТО ПИСМО, КОЕТО ПРЕДСТАВЛЯВА РЕФЕРЕНЦИЯ НА СТРОИТЕЛЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЕКТА, СЪГЛАСНО НОРМАТИВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС СКЛЮЧЕНИЯ ДОГОВОР МЕЖДУ ОБЩИНА ЯМБОЛ И СТРОИТЕЛЯ.
И ДВЕТЕ ПИСМА СА ПОДПИСАНИ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ЯМБОЛ ГЕОРГИ СЛАВОВ. НЕ ОТ ЗАМЕСТНИЦИТЕ МУ ИЛИ ОТ НЯКОЙ ДРУГ, А ЛИЧНО ОТ КМЕТА ГЕОРГИ СЛАВОВ!!!
НАМИРАТЕ ЛИ ЛОГИКА В ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ЯМБОЛ ГЕОРГИ СЛАВОВ?
КАКВО МОЖЕ ДА Е „СТИМУЛИРАЛО“ КМЕТА НА ОБЩИНА ЯМБОЛ ГЕОРГИ СЛАВОВ В ИЗДАВАНЕТО НА ВТОРОТО ПИСМО – РЕФЕРЕНЦИЯ ЗА ОБЕКТ ”Строително-монтажни работи за обекти - Градски парк, лесопарк „Боровец” и реконструкция улици в централна градска част на град Ямбол“ ИЗХ.№ 55 / 0079 – 17.07.2012г. НА ОБЩИНА ЯМБОЛ???
ПРИСЪДАТА СРЕЩУ ОБЩИНА ЯМБОЛ Е ПОТВЪРДЕНА И ОТ ТРИТЕ ИНСТАНЦИИ!!!
МНОГО ПО-ВАЖНОТО ЗА НАС ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЩИНА ЯМБОЛ Е, ЧЕ ВСЛЕДСТВИЕ НА ТОВА КМЕТА НА ОБЩИНА ЯМБОЛ ГЕОРГИ СЛАВОВ Е ПЛАТИЛ ЗА ТОВА С НАШИТЕ ПАРИ – НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!
Уважаеми г-н Борисов,
Вие нееднократно сте доказвали с действията си, че добруването на българските граждани е приоритет за Вас и всеки един от управляващите, независимо от ранга си, особено тези, които са от редиците на Политическа Партия ГЕРБ, НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ВРЕДИ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН НА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, че не може да се пилее обществения и финансов ресурс, а също така да се крие важна информация, засягаща обществеността.
Уважаеми г-н Цацаров,
Уважаеми г-н Гешев,
Разчитаме на обективна и своевременна проверка от Ваша страна на изложените факти от нас.
В очакване на отговора Ви
С уважение: Александър Петров ..................................
Борислав Пехливанов................................
Каньо Канев.................................................
Иван Кърцъков...........................................
Красимир Стойчев......................................
Рафаел Калдерон..........................................

Last modified on Петък, 02 Март 2018 07:10
Read 1494 times
Rate this item
(1 Vote)
Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo